Roof & Paint Projects

Ontmoet uw ervaren dakhersteller en dakwerker in Antwerpen

DAKVERNIEUWINGEN EN DAKHERSTELLINGEN IN ANTWERPEN

Roof & Paint Projects heeft meer dan 25 jaar ervaring in dakherstellingen in Antwerpen. Onze dakhersteller werkt zowel op platte als op hellende daken en het maakt daarbij niet uit of het nu gaat om een dak met dakpannen, leien, roofing of EPDM. Onze dakhersteller staat zowel klaar voor kleine als voor grote dakherstellingen in Antwerpen.

  • Opsporen en verhelpen van daklekkages

  • Ingrijpen bij een verstopte dakgoot

  • Herstellen van het dakleer

  • Vervangen van vermiste dakpannen

  • Reparatiestroken aanbrengen

  • Daknazicht en opsporen van slijtages

DAKISOLATIE LATEN AANBRENGEN

Door bij het dak isolatie te voorzien, kunt u een flinke besparing realiseren. Hierdoor laat dakisolatie zich wel heel eenvoudig terugverdienen. De enige voorwaarde is dat u op een deskundige manier aan uw dak isolatie laat aanbrengen, want anders krijgt u te maken met koudebruggen of windopeningen die uw investering tenietdoen. Reken daarom op de diensten van Roof & Paint Projects.


Wij bepalen welke vorm van dakisolatie de beste oplossing is voor uw woning. We kunnen uw dak zowel van binnenuit als van buitenaf isoleren en dit met isolatieplaten, isolatieschuim, isolatiekorrels, et cetera. Ook het isoleren van de zoldervloer behoort tot de mogelijkheden, net zoals het isoleren van bestaande holtes. Wanneer u aan uw dak isolatie laat plaatsen, wilt u natuurlijk de beste terugverdientijd. En daarom stellen wij ons extra flexibel op.

ANDERE DAKWERKEN IN ANTWERPEN EN OMGEVING

Wij denken graag met u mee en staan ook open voor andere projecten. U kunt bijvoorbeeld uw dakgoot laten vervangen door onze experts. Zeker wanneer uw dakgoot verouderd is en er zich verschillende beschadigingen hebben voorgedaan, is uw dakgoot laten vervangen wenselijk. Uiteraard gaan we graag eerst even na of het mogelijk is om een deel van de dakgoot te repareren.

Een ander werkje dat we vaak uitvoeren, is de schouw inpakken met roofing. De schouw inpakken is een goede oplossing bij bijvoorbeeld een lekkage in de schoorsteen. We gaan hier eerst na of de schouw inpakken wel de beste oplossing is en of het niet meer aangewezen is om een poreus geworden schoorsteen opnieuw op te metselen.

HEEFT U NOG EEN ANDER KARWEITJE VOOR ONZE DAKHERSTELLER IN ANTWERPEN?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om het een en ander te bespreken.