Roof & Paint Projects

Schilder- en behangwerken in Wilrijk en ruimere regio

SCHILDER VOOR NIEUWBOUW- OF RENOVATIEPROJECTEN IN WILRIJK, HOBOKEN EN OMGEVING

Wanneer u op zoek bent naar een schilder in Wilrijk, Berchem, Hoboken of omgeving staan wij van Roof & Paint Projects voor u klaar. Onze schilder in Wilrijk staat garant voor kwalitatieve schilderwerken en dit zowel binnen als buiten. Onze schilder in Wilrijk kan ook gevels schilderen, kaleien met natuurkalk en kalken. Daarnaast schilderen we eveneens het buitenhoutwerk.
We doen dit alles zowel bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten en staan u bij met het nodige kleuradvies. Wanneer het gaat om een renovatieproject en uw woning ouder is dan 10 jaar is er zelfs een verlaagd btw-tarief van toepassing waardoor onze prijzen nog voordeliger zijn. We leggen het graag telefonisch voor u uit.

UW VOORDELIGE BEHANGER IN WILRIJK, HET KIEL EN BERCHEM

Niet alleen komt onze schilder de nieuwbouw of het te renoveren pand schilderen, maar bovendien staan we ook klaar voor diverse behangwerken. Onze behanger in Wilrijk brengt vakkundig decoratief behangpapier aan. Ook ingewikkelde patronen en tekens behoren daarbij tot de mogelijkheden. Onze behanger in Wilrijk werkt met diverse soorten behangpapier. Zo kunt u bijvoorbeeld glasvezelbehang, afwasbaar behang, overschilderbaar of vliesbehang laten plakken. Ook hier rekent u niet alleen op onze vakkundige behangwerken, maar ook op het nodige advies en optimale service.

ONTDEK ONZE ANDERE DIENSTEN

Bij Roof & Paint Projects rekent u niet alleen op onze behanger en schilder in Wilrijk, maar staan wij ook nog in voor talloze andere diensten. Zo kunnen we het voegwerk van uw gevel herstellen of de nodige renovatiewerken uitvoeren. Wanneer u kiest voor een groter project, rekent u natuurlijk op onze extra scherpe tarieven. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we graag het een en ander en brengen we een voorstel op maat uit.

WILT U VLIESBEHANG LATEN PLAKKEN OF BENT U OP ZOEK NAAR EEN SCHILDER VOOR UW NIEUWBOUW?

Neem dan nu contact met ons op.